Despre Noi

Înca din antichitate, Aristotel considera că baza întregii lumi fizice constă în ceea ce el a numit ”prima materia”. La baza acesteia găsim cele patru elemente: Pământ, Aer, Foc și Apă. Pornind de la aceste 4 elemente, de-a lungul timpului omul a descoperit divese forme ale acestei alchimii, reuşind să fabrice vase în care să depoziteze lichide, cărămizi cu care să îşi construiască casa, ţigle cu care să o acopere, faianţă, gresie, obiecte sanitare cu care să o amenajeze, porţelan şi ceramică cu care să o înfrumuseţeze, produse refractare în sobe să o încălzească.

Mondo Ceramico srl
 şi-a propus ca, pornind de la cele 4 elemente găsite din belşug în România, să furnizeze al cincelea element: tehnologia pentru a putea obţine orice produs ceramic.

Înfiinţată în anul 2000, cu dorinţa de a deveni liderul naţional al furnizorilor de tehnologie din industria ceramică, a reuşit de-a lungul anilor să îşi atingă obiectivul: toate ţiglele produse în România sunt presate de presele Bongioanni, peste 60% din cărămizile produse în România sunt fasonate de filierele Bongioanni Stampi, toată faianţa şi gresia produsă în România este manipulată de utilaje TecnoFerrari, cel mai mare cuptor de cărămidă din România nu putea fi construit decât de Sacmi, cel mai mare siloz de argilă este construit de Cofith, ş.a.m.d.

Firma noastră, în calitate de reprezentanță în România a firmelor Bongioanni Macchine şi Bongioanni Stampi, Cofith srl, a firmei Sacmi Imola – divizia ceramică și a grupului TecnoFerrari SpA, vă oferă utilaje individuale sau fabrici complete pentru: faianţă şi gresie, obiecte sanitare, blocuri ceramice, cărămizi şi ţigle, ceramică extrudată, produse refractare, porţelan, și în general orice linie de producţie pentru produsele ceramice.

De asemenea, asigurăm orice piese de schimb pentru aceste utilaje și suport tehnic și tehnologic. Vă așteptăm să deveniți clientul nostru, pentru a înțelege mai bine de ce suntem cei mai buni.

Sediul vechi TecnoFerrari

Fabricare

împachetare