Clienti

Leier – Ceramica Iași

Producător de blocuri ceramice

Leier – Ceramica Iași

Leier – Ceramica Iaşi este unul dintre cei mai importanţi producători români de cărămidă şi blocuri ceramice şi doreşte să devină un lider cu un cuvânt important de spus pe piaţa materialelor de construcţii din România.

Detalii ➤

Cemacon S.A.

Producător de blocuri ceramice

Cemacon S.A.

Fundamentată pe experienţa şi tradiţia de peste o sută de ani în domeniul producţiei de argilă arsă din Zalău, în anul 1969 a luat fiinţă Intreprinderea de Produse Ceramice, obiectul de activitate fiind producerea şi comercializarea de materiale ceramice pentru construcţii.

Detalii ➤

Ceramus SRL Câmpulung

Producător de cărămizi și blocuri ceramice

Ceramus srl

Pune caramidă cu caramidă, până la un rezultat sigur şi durabil. Nu oferă materia primă pentru case din paie sau din lemn. Ajută la construirea de cămine, prin fabricarea şi comercializarea de cărămizi.

Detalii ➤

Cersanit SA Roman

Producător de obiecte sanitare și sobe de teracotă

Cersanit Roman

Este una dintre cele mai importante companii de producţie de obiecte sanitare de pe piaţa românească și aparține importantului grup polonez cu același nume.

Detalii ➤

Macofil SA Târgu Jiu

Producător de blocuri ceramice și prefabricate din beton

MACOFIL S.A. are o tradiţie de peste 25 de ani în producerea materialelor de construcţie. Aceasta tradiţie a început înainte de 1980, iar in momentul de fata societatea produce și livrează o gama largă de produse din domeniul materialelor de construcţie.

Detalii ➤

Cesarom

Cu o istorie și tradiție de peste 36 de ani în domeniul ceramicii pentru construcții, SANEX este recunoscut în Romania ca un mare producător de plăci ceramice (faianță și gresie) și decoruri (brâuri și medalioane)

Detalii ➤

Siceram S.A Sighișoara

Producător de țigle, blocuri ceramice și alte elemente din argilă

Siceram Sighișoara

Istoria prelucrării argilei în zona unde este amplasată SICERAM Sighișoara are peste 2000 de ani.

Detalii ➤

Soceram Doicești

Producător de blocuri ceramice

Siceram Sighișoara

S.C. SOCERAM S.A. este producător tradițional de materiale de construcție, cu o experiență în domeniu de peste 40 de ani.

Detalii ➤